Ceramic Pro Cleaner

Pastrimi i përgjithshëm i sipërfaqes

Procesi i bashkimit përpara shtresimit

Përmirëson ngjitjen kimike të veshjes

Zgjat jetën e veshjeve

Heq mbeturinat e punimeve të Buffing

Kursim kohe dhe kosto-efektive

Përdoret për trajtimin e:

Praktike!

I përshtatshëm për përdorim të pavarur

Kosto-efektive!

Pastrim Sipërfaqësor me kosto të ulët

Pastrimi me qeramike Pro Cleaner

Nuk kërkon aftësi të veçanta ose trajnim

Nuk kërkon ekspozim shtesë

Kursen kohë dhe para duke siguruar rezultate të përsosura

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi varet nga shkalla e ndotjes

Një konsum mesatar është 100-150ml për vetura

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

300 ml

Pastrues Universal për Sipërfaqe të Ndryshme