Rreth nesh

Linja profesionale e produkteve Ceramic Pro është krijuar nga lideri global i teknologjisë Nanoshine Ltd (Taiwan). Në thelb, është një komponim unik qeramik molekular (nanoqeramik) që formon veshje solide.

Ceramic Pro siguron mundësitë për ruajtjen e sipërfaqeve të makinave, varkave, anijeve, aeroplanëve, të ndërtimit dhe objekteve industriale, veshjeve, pajisjeve etj. Ajo garanton një pamje ideale dhe mbrojtjen e çdo sipërfaqeje.

Ceramic Pro është një metodë moderne multifunksionale komplekse e mbrojtjes

Ceramic Pro ndihmon për të ruajtur pamjen dhe për të rritur jetëgjatësinë e të mirave

Ceramic Pro garanton mbrojtjen dhe kujdesin për çdo sipërfaqe

Ceramic Pro garanton standardet bashkëkohore të etikës dhe profesionale

Aplikimet

(Aeroplanë dhe helikopterë)
(anije, varka etj.)

Avantazhet

- Përdorimi i arritjeve shkencore për mbrojtjen komplekse të sipërfaqeve

- cilësia e barabartë e solucioneve mbrojtëse në më shumë se 50 vende të botës

- linja profesionale e produkteve Ceramic Pro është e disponueshme për të gjithë

- gamë e gjerë e produkteve për automjete, aeroplanë, industriale dhe objekte shtëpiake

- mbrojtja e çdo sipërfaqeje: metali, plastike, xhami, guri, lëkure, gome