Trajnime

A jeni detailer nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Serbia, Mali i Zi dhe Bosnja e Hercegovina? Po kërkon shtresa më të mira mbrojtëse për Klientët tuaj? Fillo Bashkëpunimin me Ceramic Pro Albania dhe fito akses në teknologjitë më të reja në fushën e mbrojtjes së llakut, çmime me shumicë të produkteve, trajnime profesionale si dhe mbështetje tregtare.

Falë trajnimeve tona, jo vetëm që do të mësosh si të aplikosh në mënyrën e saktë shtresat, por dhe si të fitosh para nga ato. Jemi të vetmit që zhvillojmë trajnime intensive për Partnerët tanë, që fitimet tuaja të arrijnë përmasa maksimale.

Gjatë trajnimeve do të mësoni si të aplikoni saktë shtresat:

– Ceramic Pro Light
– Ceramic Pro Rain
– Ceramic Pro Leather
– Ceramic Pro Plastic
– Ceramic Pro Textile
– Ceramic Pro Wheel & Caliper

Kursi mbaron me lëshimin e certifikatës. Pjesëmarrësi i kursit fiton ulje çmimi me shumicë për produktet Ceramic Pro dhe artikuj të tjerë të Ceramic Pro Albania.