Qëndrueshmëri e shkëlqyer

Efekti Super Hidrofobik - 140 °

Rezistencë e shkëlqyer ndaj vjetërimit

Zhduk derdhjet dhe njollat

E lehtë për t'u pastruar

Pamja dhe ndjesia e fabrikës

Rezistenca ndaj UV

Mban fibra të pastra

Redukton plakjen

I sigurt për shëndetin e njeriut dhe mjedisin

Përdoret për trajtimin e: