Rreth Nesh

Nanoshine Group

Është një prodhues i avancuar i veshjeve mbrojtëse për sipërfaqe të llojeve të ndryshme, dhe në veçanti për industrinë automobilistike, detare, industrinë e aviacionit dhe të ndërtimit.

Veshjet mbrojtëse kanë strukturën e molekulave qeramike 3D (nano-qeramikës). Ceramic Pro punon vazhdimisht për përmirësimin e veshjeve të saj duke futur formula të reja dhe duke i nënshtruar ato testeve kërkuese.

Ceramic Pro janë aktualisht teknologjitë më të përparuara për të mbrojtur sipërfaqet, duke përfshirë liderin kryesor në treg – veshjen Ceramic Pro STRONG 9H për të mbrojtur shtresën e llakut në makina, aeroplanë dhe varka.

Pse Ceramic Pro?

Ceramic Pro Pro është e para shtresë origjinale qeramike në treg dhe e vetmja që zotëron atestin e institutit 9H, i cili konfirmon vetitë e saj fizike dhe kimike.

Si të gjesh produktin origjinal?

Ceramic Pro si çdo produkt që është lider në degën e vet, fitoi shumë të ashtuquajtur “fakes” (produkte fallso). Shumë njerëz që i ofrojnë, ngatërrojnë klientët e tyre duke shitur veshje të tjera p.sh. polimeri ose kuarci për qeramike, ose gabimisht tregojnë se nuk ka dallim mes tyre. Duhet mbajtur mend se prodhuesi i qeramikës origjinale është Nanoshine Ceramic Pro.

Nëse një kompani ofron shtresë rreth së cilës ka dyshime në lidhje me origjinën e saj, është gjithmonë më mirë të kërkosh ambalazhin ose në rastin e veshjeve 9H të kontrollosh studion në listën e Ekspertëve 9H.

Ku të gjesh shtresa origjinale Ceramic Pro?

Produkte mund të gjenden vetëm në studiot e autorizuara të Ekspertëve 9H siç jemi ne, Ceramic Pro Albania dhe jemi shpërndarës i vetëm i produkteve në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Serbi, Mal të Zi dhe Bosnje e Hercegovinë.