Një shtresë bazë ideale

Bazë për aplikimin e CP Light, CP 9H, CP Rain

Përgatit sipërfaqet për veshje

Rrit forcën e ngjitjes së veshjes

Heq yndyrën nga sipërfaqet

Heq papërsosmëritë e vogla

Rrit nivelin e shkëlqimit

Lehtë për t'u përdorur

Jo-gërryes

Pa silikon

Nano-polish

Është zhvilluar duke përdorur një teknologji unike që siguron përgatitje të kujdesshme të sipërfaqeve

Bazuar në ujë

Nuk përmban grimca gërryese dhe për këtë arsye nuk heq as edhe një mikron nga boja

Pa dyllë

Përmirëson pamjen sipërfaqësore

Ofron shkëlqim të lartë

Rifreskon ngjyrën dhe e bën atë të ngopur

Kosto-efektive!

Kostoja e ulët e Përgatitjes së Sipërfaqes

Konsumi i ulët

Vetëm 15-25ml e Nano-Polish është e mjaftueshme për të trajtuar një karroceri të tërë

Ceramic Pro Nano-Polish është një lustër jo-abrazive e pastër që përgatit sipërfaqet para aplikimit të shtresave Ceramic Pro. Ceramic Pro Nano-Polish do të përsosin dhe pastrojnë bojëra për të siguruar që

Veshje Ceramic Pro mund të fitojnë adezivën maksimale duke hequr çdo papërsosmëri të vogël dhe duke rritur nivelet e shkëlqimit të bojës përpara se ajo të jetë e mbyllur me një shtresë Ceramic Pro.

Përdoret për trajtimin e:

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumimi: 25ml / makinë

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml

1000 ml

Një bazë ideale për t'u përdorur përpara se të aplikoni ndonjë prej shtresave Ceramic Pro!