Ceramic Pro 9H

Veshje multifunksionale që mund të përdoret për mbrojtjen e automjeteve / jahteve / avionëve, nga jashtë dhe brenda

Mbrojtje e Përhershme

Rezistenca ndaj Gërvishtjeve (Mbi 9H)

Efekt Super Hidrofobik

Rezistenca ndaj motit dhe UV

Rezistenca termike (deri në 1200°C)

Anti-Graffiti

Rezistenca kimike e avancuar

Rezistenca ndaj korrozionit dhe oksidimit

Lustër me shkëlqim të lartë

Ceramic Pro 9H formon një lidhje të përhershme me sipërfaqen dhe nuk do të shpërlahet ose prishet. Ceramic Pro 9H mund të hiqet vetëm nga konsumimi. Është një shtresë mbrojtëse shumë e qëndrueshme që mbron bojërat e automjetit tuaj ose ndonjë sipërfaqe tjetër nga ndotësit e dëmshëm.

Formula unike e Ceramic Pro 9H lejon që ajo të aplikohet në shtresa të shumëfishta që do të thotë se trashësia e shtresës mund të rritet me shtresa të tjera duke lejuar një shtresë më të trashë / të fortë me rezistencë të përmirësuar ndaj gërvishtjeve.

Përdoret për trajtimin e:

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 25-150ml për veturën nga jashtë, në varësi nga sa shtresa janë aplikuar

Metodat e aplikimit: sfungjer aplikues, spray.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml

1000 ml

Shtresë nanoqeramike mbrojtëse multifunksionale

Ceramic Pro 9H

Veshje Nanoqeramik Mbrojtëse Multifunksionale Kontrolloni videon për më shumë informacion rreth produktit