Ceramic Pro Wheel & Caliper

Sipërfaqja në rrota dhe disqe bëhet aq e lëmuar që pluhuri i frenave dhe ndotësit e tjerë nuk do të rrinë në të!

Veshje të përhershme 9H

Anti-Graffiti & Anti gjurmë gishtash

Prova e verdhë e zbrazët

Rezistenca Super kimike

Rezistenca ndaj UV

Rezistenca termike (deri në 1200⁰C)

Lustër e shkëlqyeshme

Përdoret për trajtimin e:

Kosto-efektive!

Pastrim Sipërfaqësor me kosto të ulët

E rëndësishme! Hapni me kujdes; Mbajeni larg fytyrës tuaj gjatë hapjes

Mbrojtja me Ceramic Pro Wheel & Caliper:

Krijon shtresë veshjeje Anti-Graffiti

Ofron efektin me shkëlqim të lartë

E bën sipërfaqen të lehtë për t'u pastruar

Mbron rrotat dhe disqet nga pluhuri i frenave

Kursen kohë dhe para

I projektuar posaçërisht për t’i bërë ballë kushteve ekstreme, kjo shtresë e përhershme mbrojtëse ka rezistencë të avancuar ndaj nxehtësisë dhe rezistencë super kimike për të mbrojtur rrotat dhe mbajtëset e frenave nga dëmtimet, pluhurat dhe plasaritjet.

Jo vetëm do të mbrohen me fortësi 9H por edhe me efektet hidrofobike dhe anti-graffiti të kësaj veshje të përparuar, duke siguruar që ata të qëndrojnë më të pastër për më gjatë dhe do të jenë të lehta për t’u pastruar!

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 6-8ml për disk rrote dhe caliper.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml