Ceramic Pro Textile

Qëndrueshmëri e shkëlqyer

Efekti Super Hidrofobik - 140⁰ rruaza uji

Rezistencë e shkëlqyer ndaj vjetërsimit

Zhduk derdhjet dhe njollat

Mban fibra të pastra

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro Textile e ka origjinën nga industria e teknologjisë gjysmëpërçuese të teknologjisë së lartë. Është një lidhje e qëndrueshme inorganike.

Ceramic Pro Textile modifikon sipërfaqen e tekstilit ose kamoshi, kështu që kur lëngjet vijnë në kontakt me të, ata formojnë rruaza dhe thjesht rrëshqasin duke mbajtur tekstilin plotësisht të thatë. Kjo lejon që pëlhura, kamoshi dhe sipërfaqet e indeve të jenë rezistente ndaj ujit / pluhurit dhe të gjitha lëngjeve të tjera pa ndikuar në pamjen dhe ndjesinë e fabrikës.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi 1ml per 10×10 cm.

Metoda e aplikimit: Spërkatës me shishe fabrike, mini jet me porosi, spray set, zhytje.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

300 ml

20L & 200L

Veshje mbrojtëse për sipërfaqet tekstile

Ceramic Pro Textile

Veshje Mbrojtëse Tekstile Super Hidrofobike