Ceramic Pro TAG

Është testuar zyrtarisht nga «SGS» – www.sgs.com SGS është kompania udhëheqëse e inspektimit, verifikimit, testimit dhe çertifikimit në botë.

Zgjidhja e pastrimit të ajrit

Anti-myk, Bakteret dhe Viruset

Funksioni mikro-organik i dekompozimit

Rezistencë e shkëlqyer ndaj motit

Përforcimi i forcës lidhëse

Izolimi nga Temperatura e Ambientit

E lehtë për t'u përdorur

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro TAG mund të aplikohet vetëm nga Aplikuesit e Aprovuar.

Ceramic Pro TAG është një pastrim ajri, solucion anti-myk, anti-bakterial dhe anti-virus me rezistencë të shkëlqyer ndaj motit. Ceramic Pro TAG është një solucion fotokatalizues TiO2 vetë-pastrimi.

Kjo do të thotë se kur sipërfaqet e veshura me dioksid titani (TiO2) në një formë anatase janë të ekspozuar ndaj burimit të dritës ultravjollcë, si dielli, vetitë oksiduese të shtresës dekompozojnë substanca organike si mikrobet ose bakteret në sipërfaqe. Nëse kombinohen me grimcat nano-Ag mbrojtja mund të shtrihet në zona pa dritë ultravjollcë për të ofruar mbrojtje më të mirë 24 orë.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 30 * 30cm / ml

Metoda e aplikimit: furçë, sfungjer aplikues, spray.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

300 ml

20L dhe 200L