Ceramic Pro Strong

Veshje e përhershme - mbrojtje e përhershme

Sipërfaqja e lehtë për t'u pastruar

Efektet anti-graffiti & anti-gjurmë gishtash

Rezistenca termike deri në 1200⁰C

Rezistencë e mirë ndaj motit

Rezistenca ndaj UV

Rezistencë kimike e avancuar

Rezistenca ndaj korrozionit dhe oksidimit

Jo i ndezshëm pasi u aplikua

Izolimi i temperaturës së mjedisit

Pa fluor

VOC i ulët

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro Strong është teknologjia më e fundit e NANOSHINE GROUP e cila është një shtresë qelqi 9H me një strukturë të matricës 3D. Ndërsa në enë Ceramic Pro Strong është e qartë dhe transparente, si uji që shndërrohet në një shtresë të ngurtë si xhami që mbron sipërfaqen e përhershme, një herë e aplikuar. Duke përdorur teknologjinë e matricës 3D, Ceramic Pro Strong 9H mund të ofrojë rezistencë të shkëlqyer ndaj gërvishtjeve dhe ngjitjen e përhershme në sipërfaqe.

Ceramic Pro Strong krijon një pengesë efektive duke u lidhur kimikisht me sipërfaqen e cila siguron një efekt të lehtë për t’u pastruar dhe mbron nga uji, papastërtia, yndyrat dhe njollat ​​e tjera. Materiali i mbrojtur mund të pastrohet shumë herë pa pasur nevojë të ri-aplikojë solucionin. Ceramic Pro Strong është rezistent ndaj tretësve, acideve, bazave dhe kimikateve; Ajo aplikohet si një shtresë e përbërë dhe nuk është e nevojshme përzierja me materiale të tjera. Nuk ngjitet më pas 2 orëve në temperaturën e dhomës dhe polimerizohet plotësisht brenda 5-7 ditë.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 1000ml për 50-100 m2  në varësi nga struktura e sipërfaqes

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

1000 ml

20L, 200L