Ceramic Pro Sport

Pamja ideale dhe mbrojtja e besueshme e sipërfaqes

Lehtë për t’u aplikuar

Efekt Super Hidrofobik

Efekti i vetë-pastrimit

Rezistenca kimike

Rezistenca ndaj UV

Ndalon njollosjen e ujit

Lustër me shkëlqim të lartë

Baza inorganike (qeramike)

Siguron performancën e lartë të konsumit

Kohëzgjatja e efektit: Efekti i trajtimit zgjat deri në 2 muaj

Rezistenca ndaj temperaturës

Rezistenca ndaj detergjenteve

Produkt Universal!

Aplikimi në trupin e makinës të trajtuar më parë me CP 9H ose CP Light në mënyrë që të rifreskoni vetitë e tyre hidrofobike dhe UV

Zgjatja e mbrojtjes nga UV

Zgjatja e Efektit Hidrofobik

Rritja e shkëlqimit

Aplikimi në trupin e makinës së patrajtuar

Efekti hidrofobik

Efekt pasqyre dhe shkëlqim i lartë

Ngopja e ngjyrës

Ideal për përdorim në larjen e makinave: zëvendëson dyllin dhe siguron rezultate më të mira trajtimi

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 2-5ml / m2

Metoda e aplikimit: spray në sipërfaqe të lagur dhe fshirje

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

300 ml

Ceramic Pro Sport mund të përdoret si shtresë mirëmbajtjeje për të gjitha shtresat Ceramic Pro. Formula e tij unike është projektuar për të rivendosur efektin super hidrofobik të shtresave Ceramic Pro. Veshja e mirëmbajtjes së sportit është gjithashtu e përshtatshme në rastet kur njollat e ujit janë problem

Sporti aplikohet me një peshqir mikrofibre në sipërfaqen e lagur pas larjes dhe fshihet gjatë tharjes duke shtuar një efekt edhe më të fortë hidrofobik dhe reduktimin e çdo mundësie njollave të ujit nga uji i fortë ose uji i shiut. Ceramic Pro Sport mund të aplikohet në shumicën e sipërfaqeve të përdorura në industrinë e automobilave, ato shtëpiake, detare dhe të ndërtimit.

Përdoret për trajtimin e:

Veshje super hidrofobike për të gjitha llojet e sipërfaqeve!