Ceramic Pro Shampoo

Pastërtia dhe siguria

Detergjent super për pastrimin e shpejtë të sipërfaqeve

Shkëlqyeshëm heq yndyrna, vajra dhe ndotje të tjera

Detergjent shumë i koncentruar

Formula miqësore për mjedisin

Gamë e gjerë aplikimi

Përdoret për trajtimin e:

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Holloni me ujë sipas rekomandimit:

Sipërfaqja shumë e ndotur

(P.sh. motori) 1: 0-2

Shkrirja e mesme e vajit (p.sh. disqet e rrotave) 1: 3-10

Larë trupin e makinës 1: 10-40

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

1000 ml

Shampo me koncentrim të lartë