Ceramic Pro Rain

Mund të aplikohet vetëm nga Aplikuesit e Aprovuar

Qëndrueshmëri e shkëlqyer

Efekti Super Hidrofobik - 115°

Mbush gërvishtjet

Rezistencë e shkëlqyer ndaj vjetërsimit

Mban xhamin më të pastër

Lejon që uji të rrëshqasë nga xhami

Anti-ngrirje

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro Rain është një shtresë e projektuar posaçërisht për xham. Ajo ka qëndrueshmëri të shkëlqyer dhe nuk ndikon në lëvizjen e fshirëseve. Efekti super hidrofobik i veshjes lejon ujin thjesht të rrjedhë nga xhami gjatë kohës që po lëvizni. Ceramic Pro Rain zgjat deri në 12 muaj në përdorimin e automjeteve dhe deri në 5 vjet në ndërtimin/aplikimin e qelqit.

Xhami i pambrojtur mund të jetë një rrezik gjatë shiut pasi uji mund të mbulojë dritaret duke zvogëluar dukshmërinë dhe duke u bërë një rrezik sigurie. Duke pasur Ceramic Pro Rain në të gjitha dritaret do të rrisni dukshmërinë duke e zmbrapsur ujin dhe duke e lejuar atë të ngjitet lart dhe të rrjedhë menjëherë jashtë xhamit. Gjithashtu, do të mbajë pastërtinë e xhamit për një kohë më të gjatë, meqë papastërtia dhe grimcat nuk do të qëndrojnë më.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 1 ml për 30×30 cm

Metoda e aplikimit: sfungjer aplikues, spray.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml

1000 ml

protective coating for leather surfaces

protective coating for leather surfaces

Ceramic Pro Rain

Veshje Super Hidrofobike për sipërfaqet e xhamit