Ceramic Pro Plastic

Mundësi unike për ruajtjen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve plastike

Qëndrueshmëri e shkëlqyer

E lehtë për t'u pastruar

Efekt Super Hidrofobik

Rezistenca superiore ndaj vjetërimit

Rezistenca ndaj UV

Mban lëkurën të butë

Shkëlqim i moderuar

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro Plastic është një shtresë unike për sipërfaqet plastike dhe gome e përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Sipërfaqet plastike dhe të gomës të veshura me Ceramic Pro Plastic do të shfaqin një efekt super hidrofobik me rezistencë të shkëlqyeshme ndaj vjetërsimit.

Veshja do të shtojë një shkëlqim të moderuar në sipërfaqe duke e bërë atë me një lustër të shkëlqyeshme të përhershme për plastikat e jashtme dhe të brendshme pa marrë parasysh nëse ato janë të reja apo kanë nevojë për restaurim.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 30 * 30cm / ml

Metoda e aplikimit: furçë, sfungjer aplikues, spray.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml

1000 ml

protective coating for leather surfaces

Ceramic Pro Plastic

Veshje unike për sipërfaqet plastike dhe gome