Ceramic Pro Marine

Mbrojtje e Përhershme

E lehtë për t’u mbajtur

Anti-Fouling dhe Anti-Graffiti

Rezistenca termike nga -50 ° C në 1200 ° C

Rezistenca ndaj korrozionit dhe oksidimit

Mbrojtja nga UV

Shkëlqim i përsosur

Rezistenca kimike

Efekti pasiv i zgavrës së ajrit

Komponentë të paqëndrueshëm të ulët

Pa fluor

Miqësore për mjedisin

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro Marine mbron sipërfaqen e çdo anijeje mbi dhe nën vijën e ujit. Kushtet e ashpra të shfrytëzimit janë një çështje e njohur për pronarët e jahteve dhe anijeve. Krijimi i një pengese mbrojtëse, Ceramic Pro parandalon oksidimin e sipërfaqeve të trajtuara dhe rritjen e organizmave të detit dhe algave në trupin e anijes.

Metodat ekzistuese të pastrimit të anijeve janë të shtrenjta dhe nuk janë të sigurta për mjedisin. Ceramic Pro i bën sipërfaqet e trajtuara të jenë rezistente ndaj ujit, duke zvogëluar ndikimin e substancave të përmbajtura në ujin e detit. Në të njëjtën kohë procesi i pastrimit është thjeshtuar ndjeshëm: nuk ka nevojë të tërhiqet anija nga uji ose të përdoren kimikate dhe tretës të fortë.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 1000ml per 50-100 m2 në varësi nga struktura e sipërfaqes

Aplikimi: Me furçë, sfungjer aplikues ose spërkatje

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

500 ml

1000 ml

20L & 200L