Ceramic Pro Light

Mund të aplikohet vetëm nga Aplikuesit e Aprovuar

Efekt Super Hidrofobik

Rezistenca ndaj motit dhe UV

Lustër me shkëlqim të lartë

Anti-Graffiti

Rezistenca kimike e avancuar

Anti-Graffiti

Rezistenca ndaj oksidimit dhe korrozionit

Të dyja efektet e kombinuara: super hidrofobiku dhe anti-graffiti lejojnë sipërfaqen e veshur me Ceramic Pro Light të qëndrojë më e pastër për më shumë, pasi papastërtia nuk do të rrijë në të. Efekti super hidrofobik i shtresës do të shkaktojë që uji të rrëshqasë dhe të rrokulliset nga sipërfaqja së bashku me çdo papastërti dhe grimcë.

Përdoret për trajtimin e:

Ceramic Pro Light është një shtresë mbrojtëse me qëndrueshmëri që zgjat deri në 3 vjet që ka një shkëlqim të lartë, efekt super hidrofobik, rezistencë kimike, rezistencë ndaj UV, rezistencë termike dhe efekt anti-grafiti.

Formula unike e Ceramic Pro Light mundëson që ajo të shtrohet deri në 2 herë për më shumë shkëlqim dhe mbrojtje. Për rezultatet më të mira Ceramic Pro Light mund të përdoret si shtresë e sipërme dhe të aplikohet mbi Ceramic Pro 9H për të rritur shkëlqimin dhe efektin hidrofobik.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

 

Konsumi: 25ml për sedan mesatar.

Metodat e aplikimit: sfungjer aplikues, spray.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës
– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml

1000 ml

Multifunctional protective nanoceramic coating