Ceramic Pro Leather

Mund të aplikohet vetëm nga Aplikuesit e Aprovuar

Qëndrueshmëri e shkëlqyer

E lehtë për t'u pastruar

Efekt Super Hidrofobik

Rezistenca superiore ndaj vjetërimit

Rezistenca ndaj UV

Mban lëkurën të butë

Ruan pamjen dhe ndjesinë e fabrikës

Përdoret për trajtimin e:

Sipërfaqet prej lëkure të veshura me Ceramic Pro Leather do të qëndrojnë më të pastra për një kohë më të gjatë dhe do të mbrohen nga papastërtitë dhe pluhuri duke u ngulitur në to.

Veshja CP Leather gjithashtu përmban një efekt super hidrofobik që lejon çdo derdhje të lëngshme thjesht të përhapet në sipërfaqe dhe të fshihet lehtë pa ndikuar në lëkurë. Rezistenca ndaj UV e veshjes do të ndihmojë në reduktimin e plakjes së lëkurës për shkak të dëmtimit nga UV dhe në mbajtjen atë të butë duke ruajtur pamjen dhe ndjesinë e fabrikës.

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi: 30 * 30cm / ml

Metoda e aplikimit: furçë, sfungjer aplikues, spray.

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

50 ml

1000 ml

protective coating for leather surfaces

Ceramic Pro Leather

Veshje mbrojtëse për të gjitha sipërfaqet prej lëkure