Ceramic Pro IronX

Heqja me cilësi e lartë e ndotjeve komplekse dhe papastërtive

Lehtë për t'u përdorur

Pastrues Super

Pastrimi i shpejte

Mjedis-miqësor

Kohë dhe kosto-efektive

Përdoret për trajtimin e:

Praktike!

Gamë të gjerë e aplikimit

Kosto-efektive!

I përshtatshëm për përdorim të pavarur

Pastrimi me Ceramic Pro IronX

Nuk kërkon aftësi dhe trajnim të posaçëm

Heq pluhurin e metalit nga disqet e rrotave

Kursen kohë dhe para duke siguruar rezultate të përsosura

Vëllimi

Në dispozicion për blerje

Konsumi varet nga shkalla e ndotjes

Një konsum mesatar është 10-15ml për disk rrote

Jetëgjatësia e gjatë!

– 5 vjet në paketimin e mbyllur të fabrikës

– 1 vit pasi paketimi është i hapur

300 ml

Pastrues për shumë qëllime për pastrim kompleks