Mbrojtja e elementeve plastike dhe gome

Ceramic Pro Plastic është një shtresë mbrojtëse unike në sipërfaqen e plastikës dhe gomës. Shtresa vepron si një rrjet molekular qeramik, duke mbrojtjur sipërfaqen nga dëmtimi, ndyrja, ose humbja e ngjyrës për shkak të rrezatimit UV.

Shtresa mund te aplikohet në elemente plastike të brendshme dhe të jashtme. Mbrojtja qeramike e plastikës është gjithashtu një mbrojtje e shkëlqyer kundër faktorëve të mjedisit dhe kimikateve agresive.

Ceramic Pro Plastic

– qëndrueshmëri e lartë
– Sipërfaqja është më e lehtë për t’u pastruar
– Efekti i mrekullueshëm hidrofobik
– rezistent ndaj kushteve atmosferike, UV dhe korrozionit
– rinovon dhe ngop ngjyrën
– jep një lustër mat-saten

Mbrojtja e gomës dhe vulave

Ceramic Pro Plastic është edhe mbrojtje e shkëlqyer e elementeve të gomës dhe vulave, të cilat i rinovon, nxin, mbron kundër ujit, rrezeve UV dhe dëmtimeve.