Mbrojta qeramike e xhamave

Ceramic Pro Rain – hidrofobizimi i xhamave është një fshirës e padukshme xhami bazuar në nanoshtresë qeramike.

Ceramic Pro Rain bën që sipërfaqja mbrohet nga një shtresë e krijuar në bazë të nanomolekulave qeramike, kështu që nuk ka nevojë për të përdorur fshirëse xhami në shi.

Mbrojtja e xhamave Ceramic Pro Rain

Vulos sipërfaqen dhe bën që ajo të mbetet e pastër për një kohë shumë të gjatë dhe pastrimi i saj është shumë më i lehtë. Ceramic Pro Rain zgjat deri në 12 muaj. Përmirëson ndjeshëm shikimin gjatë natës.

Ceramic Pro Rain është garancia e shikimit më të mirë në të gjitha kushtet e motit dhe në çdo kohë të ditës apo natës.

– efekt i shkëlqyeshëm hidrofobik
– sipërfaqja shumë e lehtë për t’u pastruar
– rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike
– Shikimi i shkëlqyer natën në shi
– Rezistencë e lartë ndaj kimikateve dhe fshirjes