Rrit shpejtësinë dhe nxitimin

Pastrimi i Lehtë dhe Mirëmbajtja e anijes

Rrit Ekonominë e Karburantit

Ultimate Gloss & Shine - Mban pamjen e pastër

Barriera kundër ujërave të kripura, shkumës, oksidimit, shkarkimit, njollave dhe kimikateve

Mbrojtja nga UV

Rezistenca ndaj Gërvishtjes dhe Dëmtimit

Më pak mirëmbajtje

Fleksibiliteti

Përdoret për trajtimin e:

Kushtet e vështira të mjedisit nënujor janë një problem i njohur për ekspertët dhe të dashuruarit e anijeve. Ceramic Pro ofron mbrojtje kundër korrozionit të krijuar nga uji i kripur dhe papastërtitë në anije shkaktuar nga akumulimi i algave dhe / ose predhave. Procedurat moderne për pastrimin e anijes së një anije janë të lodhshme dhe jo shumë miqësore për mjedisin.

Veshjet tona qeramike do ta bëjnë sipërfaqen kaq të neveritshme për elementët e ashpër nënujorë që procesi i pastrimit nuk do të jetë më problem. Sot prodhimet tona Ceramic Pro po mbrojnë anijet në mbarë botën.

Ceramic Pro ofron mbrojtje për të dy pjesët nënujore dhe sipërfaqësore të anijeve detare ose ndërtimeve.