Ceramic Pro është një shtresë e qartë dhe e lëngët nanoqeramike që mund të aplikohet në shtresa të shumëfishta. Pas polimerizimit të plotë, solucionet në sipërfaqe do të shndërrohen në një mburojë të përhershme të qëndrueshme por fleksibël të xhamit.

Ceramic Pro mund të përshkruhet si një shtesë e qartë me 3 herë fortësinë dhe vetitë e pastrimit.

Pse duhet të përdor Ceramic Pro në makinën time?

Lidhje e përhershme!

Në krahasim me produkte të tjera të mbrojtjes së sipërfaqes në treg Ceramic Pro 9H formon një lidhje të përhershme me shtresë të qartë dhe nuk delaminohet. Sapo Ceramic Pro 9H ka polimerizuar atë NUK mund të hiqet nga ndonjë kimikate. E vetmja mënyrë që mund të hiqet është me lustrim makine.

Efekti i vetë-pastrimit, më pak mirëmbajtje

Gryka e sipërfaqeve të veshura nuk lejon papastërtinë, ndalon pluhurin dhe katranin që të ngjitet në bojë, rrota ose xham të makinës suaj. Kjo lejon larjen e makinës tuaj me më pak përpjekje dhe frekuencë. Dylli është tashmë i vjetëruar.

Investime të arsyeshme

Veshja do të mbrojë automjetin nga jashtë dhe brenda nga dëmtimet për një jetë të tërë. Pra, vlera e tregut të rishitjes do të jetë shumë më e lartë!.

Qëndro i ri! Përgjithmonë

Sapo të zbatohet veshja, do të shihni një efekt pasqyre, shkëlqim dhe thellësi ngjyre të pakrahasueshme me çdo gjë tjetër! Me mirëmbajtjen e duhur, lustra e makinës suaj do të shkëlqejë për shumë vite që do të vijnë.

Përdoret për trajtimin e: