Ceramic Pro mbron avionët nga klimat ekstreme dhe kontaminimi. Me shtresa të shumëfishta dhe mirëmbajtjen e duhur Ceramic Pro do të parandalojë erozionin e shiut, lagështirën dhe ngrirjen. Pasi të aplikohet ajo gjithashtu do të zvogëlojë rezistencën e ajrit dhe për këtë arsye edhe konsumin e karburantit

Veshje të Përhershme Qeramike

Anti-ngrirje

Përmirëson aerodinamikën

Parandalon erozionin e shiut

Mbron nga UV

Anti-Graffiti

Lehtë për t'u pastruar

Efekti i shkëkqimit të lartë

Përdoret për trajtimin e: